Under NSFSF sitt seminar for få uker tilbake, ble Dr. Solfrid Bratland-Sanda dessverre forhindret fra å møte til sin presentasjon. Vi har lovet å komme tilbake med en gjengivelse av hennes tema og budskap, og håper følgende skriftlige presentasjon vil gi ønsket innsikt i utfordringen «Sykt perfekt. Grensen mellom det sunne og det syke».

Bilderesultat for solfrid Bratland-sanda

Solfrid Bratland-Sanda

Vi har en generasjon ungdom som nekter å dusje etter kroppsøving, og skal de dusje så dusjer de med klær på. Jenter på en ungdomsskole i Trondheim ber om at svømmetimene kjønnsdeles, fordi de opplever et stort kroppspress ved å ha svømming sammen med gutta. Samtidig som ungdommer dusjer påkledd, legger de ut lettkledde bilder av seg selv på sosiale medier og venter på likes.

Du kan finne blogginnlegget som Solfrid ønsket basere sin presentasjon på, her i bloggen Fysisk aktivitet og helse, HIT avd Bø