Gratis frokostseminar ved NIH i forbindelse med deres 50 års jubileum!

Forskningsgruppen ved seksjon for idrettsmedisin (NIH) med fokus på kvinnehelse, står i uke 11 ansvarlig for å gjennomføre et offisielt frokostseminar. Seminaret er gratis og åpent for alle interesserte. Det serveres en enkel frokost og drikke i forkant av seminaret, og total varighet er beregnet å være 90 minutter.

Kosthold, trening, kroppsbilde og spiseforstyrrelser

I frokostseminaret ønsker forskningsgruppen å sette fokus på unges helse, og deres mulighet for å lykkes med å oppnå god psykisk og fysisk helse. Videre presenteres det korte referat fra store, offisielle rapporter som gir oss status innsikt i aktuelle tema, óg unike innblikk i upubliserte resultater fra pågående forskningsprosjekter.

Se hele programmet her: Norges Idrettshøyskole 50 års jubileum frokostseminar

Forfatter: Therese Fostervold Mathisen

PhD, Ernæringsfysiolog. Webansvarlig og nestleder ved NSFSF.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.