Gratis frokostseminar ved NIH i forbindelse med deres 50 års jubileum!

Denne nyhetsartikkelen er mer enn ett år gammel og kan være utdatert. Gå til nyhetsoversikten.

Forskningsgruppen ved seksjon for idrettsmedisin (NIH) med fokus på kvinnehelse, står i uke 11 ansvarlig for å gjennomføre et offisielt frokostseminar. Seminaret er gratis og åpent for alle interesserte. Det serveres en enkel frokost og drikke i forkant av seminaret, og total varighet er beregnet å være 90 minutter.

Kosthold, trening, kroppsbilde og spiseforstyrrelser

I frokostseminaret ønsker forskningsgruppen å sette fokus på unges helse, og deres mulighet for å lykkes med å oppnå god psykisk og fysisk helse. Videre presenteres det korte referat fra store, offisielle rapporter som gir oss status innsikt i aktuelle tema, óg unike innblikk i upubliserte resultater fra pågående forskningsprosjekter.

Se hele programmet her: Norges Idrettshøyskole 50 års jubileum frokostseminar

Forfatter: Therese Fostervold Mathisen

PhD, Ernærings- og treningsfysiolog. Leder og webansvarlig ved NSFSF.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.