Styret i NSFSF er kort innom for å ønske en god sommer. Vi er godt fornøyd med halvåret som er gått, der vi både fikk på plass infografikk om vegen til behandling, kronikker i riksdekkende og regionale medier, og webinar med utrolig høy interesse. Sistnevnte har også resultert i en meget god og bred omtale i psykologtidsskriftet; «De forsømte pasientene«

Vi har allerede sett på planene for høsten, og ønsker komme tilbake på senhøsten med nytt webinar. I mellomtiden ønsker vi å gjøre oppmerksom på at det nordiske samarbeidet (NEDS) arrangerer et webinar i september. Og med nedneforstående informasjon om dette siste, ønsker vi i det norske styret en riktig god sommer til dere alle!!

Longitudinal experiences and impact of the COVID-19 pandemic among people with past or current eating disorders
September 15, 2021 at 14:00-16:00 (CEST) on Zoom
Registration opens in August
Program
14:00-14:10 Welcome (Rasmus Isomaa, Chairman of NEDS)
14:10-15:00 Longitudinal experiences and impact of the COVID-19 pandemic (Jet Termorshuizen, Centre for Eating Disorders Innovation (CEDI), Karolinska Institutet)
15:00-15:30 Panel discussion (Representatives from NEDS member countries)
15:30-16:00 General discussion with panelists and researchers from CEDI